Reisgenoten

Utopia neemt u graag mee naar de wondere wereld van Thomas More,

op zoek naar een betere wereld langsheen de paden van de polyfonie.

Wil u graag met ons mee op reis?

Wil u meer weten over het reilen en zeilen van de zangers op en naast het podium?

Wil u ook eens een blik achter de zeilen?

Dan nodigen wij u graag uit om reisgenoot van Utopia te worden!

Kies de formule die bij u past en kijk hoe intens u met ons op stap wil gaan.

Wij bieden een reisprogramma aan op ieders maat...

Miles and More

 

Uw Reisgenoot-voordelen

* U krijgt als eerste nieuws te horen van Utopia

* U krijgt regelmatig een blik achter de schermen, via een                      ontmoetingsmoment, een voor u opengestelde repetitie, een                exclusieve    inleiding...

* Voor de Utopia Festivaldag krijgt u een gratis toegangsticket en           een programmaboekje

Welke Reisgenoot van Utopia wordt u?

HYTHLODAEUS jaarbijdrage van €50

Hythlodaeus is een sleutelfiguur in het boek Utopia. Deze Portugese zeeman kwam tijdens een ontdekkingsreis naar de Nieuwe Wereld terecht op het eiland Utopia. Hij beschrijft aan Thomas More de ideale samenleving die hij daar heeft gezien.

Bovenop de reisgenoot-voordelen ontvangt u 1 ticket voor een concert naar keuze

KONING UTOPOS jaarbijdrage van €100

Koning Utopos is de enige Utopiaan die een naam heeft en door Hythlodaeus wordt beschreven. Hij was een krijger en een wijze man die het eiland Utopia veroverde en er de ideale samenleving stichtte.

Bovenop de reisgenoot-voordelen ontvang u 2 tickets voor een concert naar keuze.

PIETER GILLIS jaarbijdrage van €200

Pieter Gillis was sinds 1509 stadsgriffier van Antwerpen. Zijn huis, op een boogscheut van Sint-Paulus, was een ontmoetingsplaats voor vooraanstaande geleerden, kunstenaars, diplomaten... Hij was een zeer goede vriend van Thomas More en kreeg een rol in diens boek Utopia.

Bovenop de reisgenoot-voordelen ontvangt u 4 concerttickets naar keuze, of in het jaar dat een nieuwe cd verschijnt 2 concerttickets + 1 gesigneerde cd. U bent te gast op een exclusieve drink, waar er uitvoerig tijd is om te praten met de leden van het ensemble.

THOMAS MORE jaarbijdrage van €300

Thomas more is de auteur van 'Utopia'. Hij was filosoof, advocaat en raadsman van Hendrik VIII. Hij groeide uit tot een van de belangrijkste humanisten van de 16de eeuw.

Bovenop de reisgenoot-voordelen ontvangt u 6 concerttickets naar keuze, of in het jaar dat een nieuwe cd verschijnt 4 concerttickets + 1 gesigneerde cd. U wordt uitgenodigd op een exclusieve drink, waar er uitvoerig tijd is om te praten met de leden van het ensemble. U wordt - indien gewenst - vermeld op de website en in de eigen publicaties.

Antwoordformulier
arrow&v

Veilige Reis